Geannuleerd- Wandeling met Pannenkoeken bij Duivelsberg – Zondag 12 april 2020

      Reacties uitgeschakeld voor Geannuleerd- Wandeling met Pannenkoeken bij Duivelsberg – Zondag 12 april 2020

Lekker samen met gelijkgestemde vrouwen (LBT+) een wandeling maken in de mooie bossen rond Berg en Dal en Nijmegen en daarna een pannenkoek eten bij het pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg? Ga dan mee met de Poinkwandeling op zondag 12 april 2020.

De Duivelsberg is een oude herberg midden in het prachtige natuurreservaat de Duivelsberg. Het oorspronkelijke boerderijtje (en later herberg) is met haar rood, groen en wit gekleurde luiken en groen en rood geblokte tafelkleedjes van buiten en van binnen helemaal in Oudhollandse stijl. De overheerlijke pannenkoeken worden al 50 jaar gebakken naar een beproefd familierecept.

We verzamelen vanaf 15:00 vanaf de parkeerplaats langs de Oude Kleefsebaan in Berg en Dal. Vlakbij de Duivelsberg. Vanaf hier volgen we de route om de wandeling van 5,6 kilometer te maken. De route bestaat uit onverharde wegen. Honden zijn toegestaan. We sluiten af in het Pannenkoekenrestaurant de Duivelsberg.

Heb je geen zin om mee te gaan wandelen, maar wel zin in een drankje of pannenkoek, sluit je dan alsnog bij ons aan rond 17:00 / 17:30 uur bij het restaurant. Voor de niet-pannenkoekliefhebbers is er overigens keuze genoeg op de kaart.

Stuur een mailtje naar wandelenpoink@gmail.com zodat we op je kunnen wachten op de parkeerplaats of in het Pannenkoekenrestaurant.

Deze wandeling met pannenkoek toe wordt georganiseerd door Klaartje en Silvie.

Wanneer: zondag 12 april 2020
Tijd: verzamelen om 14.45 uur op de parkeerplaats langs de Oude Kleefsebaan in Berg en Dal vlakbij de Duivelsberg. Na aanmelden sturen we een routebeschrijving en parkeertips.
Verzameltijd: Wandeling: 15.00 uur, Pannenkoeken: 17:00 uur
Kosten: 1 euro, pannenkoeken en drankjes voor eigen rekening
Aanmelden via: wandelenpoink@gmail.com
(let op: er zijn twee poink wandel mailadressen. Voor deze activiteit is het
wandelenpoink@gmail.com !)

Kijk ook op onze Facebookpagina.