Geannuleerd – Talkshow ‘uit de kast – hoe werkt dat?’ – Zondag 11 oktober 2020

      Reacties uitgeschakeld voor Geannuleerd – Talkshow ‘uit de kast – hoe werkt dat?’ – Zondag 11 oktober 2020


De talkshow is geannuleerd

Corona gooit helaas roet in het eten. Het is verstandiger de talkshow niet door te laten gaan. Maar we komen terug. Houd de berichtgeving in de gaten!

Live talkshow over coming-out op je werk

Gewoon jezelf zijn – dat willen we allemaal. Soms lijkt dat even niet makkelijk of voor de hand liggend. Of ingewikkeld. Gelukkig niet altijd (hopen we), maar laten we het erover hebben hoe het eigenlijk gaat.

Hoe doe jij dat op je werk? Ben je er open over dat je afwijkt van de norm qua geaardheid of gender. Of toch maar niet? En waarom dan niet? Waar lopen mensen tegenaan als ze hiermee worstelen en hoe gaan ze daar mee om?

Live Talkshow

In het kader van Coming out dag op 11 oktober 2020 organiseert Poink hierover – Coronaproof – een live talkshow in Café Bosch in Arnhem. Kom je ook luisteren en kijken naar mensen die hierover hun verhaal komen vertellen?

Te gast bij de talkshow zijn: 

Chris Rougoor, vrachtwagenchauffeur
Claudia Blommers, adviseur P&O Gemeente Bronckhorst 
Jackie van Dulmen, hoofdagent en voorzitter van Roze in Blauw Oost Nederland
Sylvia Kuster, werkzaam bij Vizier als klachtconsulent en voorlichter discriminatie zaken

Presentatoren Yvonne en Rebecca gaan het gesprek met ze aan over persoonlijke ervaringen én wat er nodig is om ‘gewoon jezelf zijn’ op de werkvloer te vergemakkelijken. 

Voor en na de talkshow zal Paula Huijgens (17 jaar) met zang en piano vier toepasselijke nummers ten gehore brengen.

Napraten

Na afloop is er ruimschoots gelegenheid om met elkaar na te praten over alle verhalen en gesprekken die voorbij zijn gekomen. Natuurlijk kan dat onder het genot van een drankje of een hapje bij Café Bosch. Wil je na afloop ook dineren bij Café Bosch, dan raden we je aan om te reserveren. Café Bosch richt haar ruimtes Coronaproof in.

Voor de talkshow zijn maximaal 22 zitplaatsen beschikbaar. We willen je vragen om je vooraf aan te melden. Aanmelden kan nú al via poinkcomingout@gmail.com.

Deze talkshow is een initiatief van Poink en is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Arnhem. Met de talkshow hopen we een breed publiek te bereiken: iedereen uit de regenboogcommunity is welkom!

Presentatie: Rebecca en Yvonne
Redactie: Rebecca, Sarah en Yvonne
Back-office en gastvrouw: Lenny

Talkshow “Out op de werkvloer” 
Datum:
Zondag 11 oktober 2020
Tijd:
inloop 15:15 uur. Aanvang talkshow 15.30 uur.  
Locatie:
Café Bosch, Arnhem
Kosten:
2 euro (graag gepast meenemen)

Taal: Nederlands
Aanmelden:
stuur een mail naar poinkcomingout@gmail.com


Wil jij jouw ervaringen delen?

Voor deze talkshow zoeken we nog mensen die (nog) niet uit de kast zijn durven komen op hun werk of hier nare ervaringen hebben opgedaan. Deze verhalen zullen tijdens het event (anoniem) worden voorgelezen. Lees hier verder als we jouw verhaal hiervoor mogen gebruiken.