Samen naar De Spelerij/Uitvinderij – voorjaar 2020

      Reacties uitgeschakeld voor Samen naar De Spelerij/Uitvinderij – voorjaar 2020

We gaan in het voorjaar van 2020 naar de Spelerij. Er waren helaas bij nader inzien te veel mitsen en maren bij 27 oktober. Wie mee wil in het voorjaar kan ons mailen, dan houden we je op de hoogte van een nieuwe datum. Groet, Yolanda, Elke en Lenny

In het voorjaar van 2020 gaan we naar de Spelerij /Uitvinderij in Dieren. Een hele bijzondere speeltuin voor iedereen van 4 tot 100 jaar.

De Spelerij
De Spelerij een plek waar je, tussen allerlei gekke speelbeelden, je fantasie de vrije loop kunt laten. Je ontdekt er ‘hoe dingen werken’. En hoe samenwerken werkt. Wat het is om op avontuur te gaan. Hoe het (ook alweer) voelt als alles mogelijk is.

De Uitvinderij
De Uitvinderij is echt iets voor meisjes en jongens die met hun handen durven werken. Die niet bang zijn voor stoere materialen en machines. En niets liever willen dan helemaal zelf iets te maken. Je kunt figuurzagen, stansen, werken met metaal, plexiglas en piepschuim.

Het is een uitje voor lesbische moeders en hun kinderen. Maar iedereen die lesbisch is (LBTQ+), is welkom, met of zonder kinderen.

De entree is € 14,50. Maar kinderen onder de vier (en volwassenen boven de 100 ) mogen voor niks naar binnen. Aanmelden hoeft niet. Je kunt op 27 oktober gewoon aansluiten als je mee wilt.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Elke, Yolanda en Lenny.

Waar: Speelderij/uitvinderij, Veldweg 5, 6952 GX, Dieren
Wanneer: voorjaar 2020, nadere datum volgt nog
Tijd: 10.30 – 16.30 uur
Kosten: entree € 14,50, kinderen jonger dan 4 jaar gratis. (Zelf betalen aan de kassa)

Aanmelden hoeft niet mag wel. Houd Facebook in de gaten voor onze verzamelplek. Wie zich via mail aanmeldt, krijgt enkele dagen vooraf bericht: spelerijpoink@gmail.com

We vinden het leuk als nieuwe vrouwen aanhaken en zullen je graag verwelkomen

Kijk ook op Facebook.