Poink Wandeling N70 – Zaterdag 17 september 2022

Poink wandeling: route N70 (13 km)

Op zaterdag 17 september organiseert Poink een hele mooie wandeling: we gaan namelijk de N70 lopen!

Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan via het aanmeldformulier door hier te klikken.

De N70 is een wandelroute bij Nijmegen die zeer geliefd is, met prachtige vergezichten over polders, schilderachtige laantjes en het rivierenlandschap. Deze wandelroute gaat over 8 ‘bergen’ en door bossen in het Rijk van Nijmegen en geeft een prachtig beeld van de stuwwal bij Nijmegen.

Aan deze wandeling kunnen maximaal 16 personen deelnemen. Vol = vol.

De kosten voor deze wandeling bedragen € 1,- per persoon.

Vertrektijd volgt na aanmelding

Let op: honden kunnen bij deze wandeling helaas niet mee 

Korte impressie van de wandeling

We starten (en eindigen) bij restaurant Tante Koosje (Berg en Dalseweg 359, Nijmegen); je kunt in deze omgeving gratis parkeren. Vanaf Tante Koosje volgen we de groene paaltjes en al snel lopen we op een glooiend zandpad met aan de ene kant een steile beboste helling en aan de andere kant velden en uitzicht over de Ooijpolder. Na een paar kilometer volgt het eerste steile klimmetje – en echte kuitenbijter – en zo volgen er nog zeven!! Het is een pittige wandeling van 13 kilometer met bijna 400 hoogtemeters. We rusten regelmatig, maar enige wandelconditie is wel noodzakelijk. De route voert ons grotendeels door mooie oude loofbossen en af en toe door het open veld. Al het klimmen wordt beloond met prachtige uitzichten en halverwege een drankje bij restaurant De Duivelsberg.

Na de wandeling kunnen we samen genieten van een welverdiend drankje bij Tante Koosje. 

Ik zie je graag op 17 september!

Deze wandeling wordt georganiseerd door Geertje. Heb je nog een vraag? Stuur dan een e-mail naar wandeling.poink@gmail.com

Poink – voor vrouwen die van vrouwen houden (LBTQ+). Ontmoeting en verbinding.

Kijk ook eens op onze Facebookpagina of Instagram