Poink Online Huiskamercafé (Drijfveren) – Maandag 16 mei 2022

      Reacties uitgeschakeld voor Poink Online Huiskamercafé (Drijfveren) – Maandag 16 mei 2022

Wat is een Huiskamercafé?
Het Huiskamercafé is een ontmoetingsplek voor álle vrouwen-die-van-vrouwen-houden (LBTQ+). Een manier om elkaar te leren kennen. We wisselen met elkaar uit rondom een thema, verkennen bij onszelf en bij elkaar. We gaan met elkaar in gesprek vanuit wederzijds respect en nieuwsgierigheid. Thema dit keer is ‘drijfveren’.

Waarom doen we wat we doen?
Misschien ken je het wel. Je moet een lastig besluit nemen. Je maakt een lijstje met voor- en nadelen. Het is nu duidelijk wat je moet gaan doen en toch voelt het niet goed. Grote kans dat je onvoldoende hebt geluisterd naar je drijfveren. Drijfveren bepalen bewust en onbewust waarom we iets doen. Hoe beter je weet wat jij belangrijk vind, hoe beter je in staat bent om een weloverwogen keuze te maken die goed aanvoelt. Dit geldt voor je werk maar ook voor je privéleven. Als je een baan hebt die aansluit bij je drijfveren dan zal deze baan je minder energie kosten en haal je er meer voldoening uit. En als je in je privéleven dingen doet die bij je passen haal je daar ook energie uit.
Drijfveren zijn bijvoorbeeld vrijheid, geld, creativiteit, werk, hobbies en mensen.

Tijdens het online huiskamercafé ga je – na een korte uitleg – steeds in groepjes van 4-5 vrouwen met elkaar in gesprek aan de hand van een vraag rondom dit thema.

Online – hoe werkt dat?
Dit is een online Huiskamercafé. We maken hiervoor gebruik van Zoom, een videobel-programma. Je hoort en ziet elkaar via je telefoon, tablet of laptop.
Meer over hoe het werkt lees je hier: Een online Huiskamercafé: hoe het werkt en de gespreksregels. https://poink.info/een-online-ontmoeting-hoe-werkt-dat/

Dit online Huiskamercafé wordt georganiseerd door Antonie en Lisa.

Meedoen?
Hier kun je je aanmelden

Poink Online Huiskamercafé over Drijfveren
Datum: 16 mei 2022
Aanloop: vanaf 19:45 kun je inloggen. Zorg dat je om 20:00 helemaal klaar zit.
Eindtijd: 22.00 uur
Locatie: online vanuit je eigen laptop, tablet of telefoon, via Zoom.
Taal: Nederlands
Kosten: 2,50 euro
Aanmelden: via deze link

Poink is een organisatie voor vrouwen die van vrouwen houden. Je bent wel of niet uit de kast, je bent zeker van je zaak of je twijfelt nog, je bent pan, queer, bi, lesbisch, trans of je hebt geen idee. Je bent van harte welkom.

Kijk ook eens op Poink Facebook en Instagram