Poink dialoog over (dis)balans – Zaterdag 10 oktober 2020

      Reacties uitgeschakeld voor Poink dialoog over (dis)balans – Zaterdag 10 oktober 2020

Online Dialoog over (dis)balans

Zaterdagavond 10 oktober 2020

van 19.30 uur tot 21.30 uur

In je eigen huiskamer

Aanmelden via dialoogpoink@gmail.com


Let op: deze dialoog is verzet van 26 september naar zaterdag 10 oktober.


In balans zijn
Hoe ga je met signalen van disbalans om? Wil je zo snel mogelijk de balans herstellen? Kies je voor veiligheid en zorg je dat alles weer goed komt en bij het oude blijft? Of laat je de disbalans zich voltrekken en kijk je wel waar je uitkomt? Met alle onzekerheden en verliezen die daar bij horen?
Wat is wijsheid?

Wat is een dialoog?
Bij een dialoog gaat het om het verkrijgen van nieuwe inzichten door het delen van ieders ervaringen. Het is een onderzoekend gesprek waarbij de deelneemsters elkaar vragen stellen om zo dichter bij de kern te komen. Het gaat niet om theorieën of opvattingen of adviezen. De nieuwsgierigheid naar elkaars verhaal maakt een dialoog tot een interessante ontmoeting.

Een dialoog kent vier fases:

  1. Kennismaken: Wie doen er mee en wat zijn de associaties bij (dis)balans?
  2. Ervaringen uitwisselen: Wat zijn de ervaringen met (dis)balans? Wat gebeurde er? Tot welke inzichten leidt dit?
  3. Dromen: Hoe zou je met (dis)balans willen omgaan? Wat leer je van dit gesprek?
  4. Doen: Wat zou je willen doen naar aanleiding van dit gesprek?

Praktisch:
Het online gesprek vindt plaats op zaterdag 10 oktober vanaf half acht tot half tien. We voeren het gesprek met ZOOM. Je kunt je aanmelden via de mail: dialoogpoink@gmail.com dan stuur ik je de ZOOM-link om deel te nemen. Er kunnen acht vrouwen deelnemen aan een dialoog.

De online Poink dialoog kost 1 euro.

Ik hoop je te ontmoeten.

Wie ben ik?
Mijn naam is Agnes Nibbeling, ik ben 57 jaar en woon in Bredevoort. Ik heb verschillende relaties gehad met vrouwen en ben op dit moment single. Sinds ongeveer een jaar ken ik POINK. Bij POINK heb ik aan een aantal leuke activiteiten meegedaan en merkte snel dat ik ook graag een bijdrage wilde leveren. Ik begeleid dialogen bij Utrecht in dialoog, en het leek goed om ook dialogen te organiseren voor POINK. Dialogen verrassen me telkens weer en ik kan er nog dagen over door mijmeren. Het zijn gesprekken waarbij je inzicht krijgt in jezelf maar ook inzichten krijgt aangereikt van anderen, die jou weer verrijken. Voor meer informatie over dialogen zie www.utrechtindialoog.nl
In mijn werkzame leven begeleid ik ook groepen. Dat zijn vooral groepen die actief zijn op het gebied van medezeggenschap. Daarvoor heb ik een eigen trainings- en adviesbureau www.agnesnibbeling.nl