Poink breekt het ijs – Zondag 19 januari 2020

      Reacties uitgeschakeld voor Poink breekt het ijs – Zondag 19 januari 2020

Zoek jij een leuke manier om meer lesbische vrouwen (LBT) te leren kennen en vind jij het leuk om samen actief bezig te zijn? Zoek niet langer, doe mee met deze sportieve Poink-activiteit!

Buiten vriest het nog niet, maar jij kunt toch gaan schaatsen want Poink gaat het ijs op! Op zondagmiddag 19 januari gaan we los op de ijsbaan van het Triavium in Nijmegen. Vanaf 14.30 uur verzamelen we bij de ingang.

Het maakt niet uit of je goed kunt schaatsen of voor het eerst op het ijs staat; het gaat vooral om de gezelligheid. Je kunt tussen de rondjes door uitrusten en al kletsend weer opwarmen met een warme chocolademelk met slagroom en goed gezelschap in het café. Sta je voor het eerst op het ijs, dan is er altijd wel een aardige dame die je verder helpt. Ook als je niet wil schaatsen, maar wel wil langskomen voor de gezelligheid, ben je van harte welkom. Je betaalt dan wel de entree van de ijsbaan.

Het dragen van handschoenen en een muts wordt dringend geadviseerd. Daarnaast is het fris in de hal, maar omdat je actief bezig bent is het dragen van laagjes verstandig. Er kan dan
altijd een laagje uit mocht het je te heet worden.

Heb je geen schaatsen? Geen nood, je huurt voor € 6,00 een paar ijshockey- of kunstschaatsen; noren kosten € 7,00 per paar.

Deze Poink-activiteit wordt georganiseerd door Rieneke en Silvie

Datum: zondag 19 januari 2020
Tijd: 14.30 uur verzamelen bij ingang Triavium
Plaats: IJsbaan Triavium, Van Rosenburgweg 2 in Nijmegen
Kosten: € 9 euro, dit is inclusief de entree en Poink-euro.
De drankjes in het ijsbaan café en eventuele schaatsenhuur zijn op eigen kosten.
Aanmelden: via poinkschaatsen@gmail.com.

NB: Voor schaatsenverhuur heeft de shop een borg nodig: je identiteitsbewijs of ander persoonsgebonden pasje (ANWB/Verzekering) met daarop je foto en naam.

Kijk ook op onze Facebookpagina.