Ontmoeting moeders & kids – Zondag 4 oktober 2020

      Reacties uitgeschakeld voor Ontmoeting moeders & kids – Zondag 4 oktober 2020


Een ochtendje speeltuin. Waar lesbische moeders elkaar kunnen ontmoeten en uitwisselen over o.a. het ouderschap – dat is wat we voor ogen zien. De activiteit staat open voor alle lesbische (LBTQ+) moeders en hun kinderen.
We zetten in op gewoon lekker spelen voor de kinderen in een prettige, beschutte speeltuin in Nijmegen: speeltuin ’t Kraaienest. Gratis parkeren in de buurt. Met gesprekskaartjes zetten we ook in op mooie gesprekken en interactie tussen de moeders. We hanteren de richtlijnen van het RIVM.

Voor deze activiteit dien je je vooraf aan te melden. Er zijn een beperkt aantal plekken: max. 20 volwassenen. Geef bij je aanmelding het aantal volwassenen aan én de leeftijd van je kind(eren).

Bij slecht weer gaat het helaas niet door. Dit wordt in dat geval uiterlijk zaterdag 3 oktober om 12 uur gecommuniceerd via de mail.

Deze activiteit kost 3 euro per volwassene. Voor kinderen tot 12 jaar is het gratis. De speeltuin is geschikt voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Deze activiteit wordt georganiseerd in het kader van het Lesbian Festival Nijmegen en is opgezet door Poink: Fia, Monique en Lenny

Aanmelden voor deze activiteit loopt via de website van Lesbian Festival.