Online vrouw-vrouw speeddate 45-55 jaar – zondag 20 september 2020

      Reacties uitgeschakeld voor Online vrouw-vrouw speeddate 45-55 jaar – zondag 20 september 2020

Online vrouw-vrouw speeddate ‘Ontmoet, klets & deel’ – 45 – 55 jaar

Is het voor jou óók tijd om nieuwe lesbische vrouwen (LBTQ+) te leren kennen? Poink organiseert een online speeddate ‘ontmoet, klets & deel’ voor lesbische vrouwen. Om op een prettige manier in contact te komen met nieuwe vrouwen.

We creëren een sfeer waarin je elkaar kunt ontmoeten, met elkaar in gesprek kunt raken en met elkaar kunt delen. Als het je insteek is om “snel een vrouw te scoren”, raden we je van harte aan om elders te zoeken. Binnen de Poink speeddate geven we graag ruimte aan ontmoetingen waarin openheid, wederzijds respect, diepgang en oprechte nieuwsgierigheid centraal staan. En uiteraard mag de liefde daarbij!
Een leuke manier om elkaar te leren kennen. Ongedwongen. Online. Vanuit huis.

De speeddate kost 6 euro.

Annuleren: Bij deze Poink-activiteit hanteren we ook een annuleringsbeleid: tot 2 dagen van te voren kun je kosteloos annuleren. Je kunt dan je geld terug krijgen óf je naam op de lijst laten zetten voor een volgende keer. Wie korter dan 2 dagen tevoren afzegt kan geen geld retour krijgen. Je kunt je naam dan op de lijst laten zetten voor een volgende keer en je geld blijft staan. Of je kunt een vriendin in jouw plaats laten meedoen.

Er kunnen maximaal 14 vrouwen meedoen.

Je hebt een laptop of computer nodig met internet, een webcam en een microfoon (telefoon kan ook, maar op een laptop of computer heb je het beste beeld).
Tijdens de speeddate ga je 1-op-1 met elkaar in gesprek.
Als je graag nog eens verder kletst met één of meerdere vrouwen, kun je dat op het einde van de avond kenbaar maken aan elkaar.

De Poink-speeddate wordt georganiseerd door Lenny en Marianne.

Korte info
Online vrouw-vrouw speeddate
“Ontmoet, klets & deel”
Leeftijd: 45 – 55 jaar
Datum: Zondag 20 september 2020
Tijd: van 15:00 tot 17:00 uur
Gastvrouwen: Lenny en Marianne
Locatie: online via ZOOM
Kosten: 6 euro per persoon
Aanmelden: speeddatepoink@gmail.com

Meer info: een-online-ontmoeting-speeddate