Mountainbiken – zaterdag 6 april 2019

      Reacties uitgeschakeld voor Mountainbiken – zaterdag 6 april 2019

Al fietsend andere lesbische vrouwen ontmoeten? In augustus was het erg leuk, dus graag gaan we 6 april weer samen met de mountainbikes op pad.

De tocht is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Indien gewenst kunnen we de groep opdelen in een langzame en snelle groep, of de route inkorten. Iedereen kan dus meedoen! Ook als je geen MTB (en helm) hebt.

We verzamelen voor wie nog een fiets wil huren om 10:30 achter station Arnhem Centraal, uitgang Sonsbeekzijde. Vanuit hier is zowel de fietshuur als de start van de route dichtbij. Heb je zelf al een fiets en kom je met de auto dan kun je ook om 11:00 uur bij de Airborne Begraafplaats in Oosterbeek komen.

De route is ongeveer 37 km. Totaal met pauze zijn we ongeveer 5 uur onderweg. Na afloop kunnen we gezamenlijk bijkomen en wat drinken en eten, voor wie dat wil.

Inschrijven kan tot 4 april. Geef daarbij aan of je een MTB wilt huren (19 euro, inclusief helm en gevulde bidon). Verdere kosten zijn de Poink euro en drankjes /eten onderweg en na afloop. Zelf drinken en lunch meenemen kan ook.

We hebben er zin in! Kom en klim allemaal op die mountainbike met ons.

Deze Poink-activiteit wordt georganiseerd door Tillie en Marjon.
Poink organiseert activiteiten voor en door lesbische (LBTQ+) vrouwen. We vinden het leuk als nieuwe vrouwen aanhaken en zullen je graag verwelkomen. www.poink.info

Wanneer: zaterdag 6 april 2019 10:30 – 16:00
Waar: Arnhem – Oosterbeek
Kosten: €1 poink euro. Huur MTB, helm en gevulde bidon: €19,00
Aanmelden: mountainbikepoink@gmail.com
Graag aanmelden uiterlijk 4 april 2019