Geannuleerd – Herfstwandeling in Sonsbeekpark – Zondag 25 oktober 2020

      Reacties uitgeschakeld voor Geannuleerd – Herfstwandeling in Sonsbeekpark – Zondag 25 oktober 2020

Herfstwandeling Sonsbeekpark

Zondag 25 oktober 2020

Vanaf 13.30 tot 17.00 uur

Geannuleerd!

We moeten deze wandeling helaas annuleren in verband met de aangescherpte Coronamaatregelen. Zodra het weer kan, wordt er een nieuwe datum gepland. Je kunt je vast aanmelden, dan word je op de hoogte gehouden.

Wandel je mee in het in prachtige herfstkleuren getooide Sonsbeekpark? Struinen door de gevallen bladeren met de prikkelend kruidige geuren van het najaar in je neus?

Poink organiseert een herfstwandeling voor lesbische (LBTQ+) vrouwen op zondagmiddag 25 oktober. De wandeling is geschikt voor iedereen, ook als je niet lang of ver kunt lopen. We lopen in 2 groepjes: de doorstappers en de bankstoppers 😉

Na afloop van de wandeling kunnen we desgewenst iets gaan drinken in een van de cafés of restaurants in het park. Waarschijnlijk zullen we dan op moeten splitsen in kleinere groepjes in verband met de corona-maatregelen.

We verzamelen om 13.30 uur vlakbij het park (adres volgt na aanmelding).
De wandeling start om 14.00 uur. Honden zijn welkom. Bij de wandeling houden we 1,5 meter afstand. Er kunnen max 18 vrouwen meewandelen.

Deze Poink-activiteit wordt georganiseerd door Marjon, Marjan en Daniëlle.

Herfstwandeling Sonsbeekpark
Waar: park Sonsbeek Arnhem
Tijd: Zondag 25 oktober 13.30 uur verzamelen. De wandeling duurt van 14.00 uur tot ongeveer 17.00 uur (locatiegegevens volgen na aanmelding)
Kosten: 1 euro, ter plekke contant te voldoen
Aanmelden: via wandeling.poink@gmail.com uiterlijk 23 oktober

Kijk ook eens op onze Facebookpagina.