Borrel in Arnhem – Zondag 26 januari 2020

      Reacties uitgeschakeld voor Borrel in Arnhem – Zondag 26 januari 2020

De borrel op 26 januari 2020 belooft een bijzondere te worden! We gaan tijdens deze borrel de ruim 35 vrouwen uitnodigen die zich afgelopen jaar hebben ingezet voor Poink: als gastvrouw van een activiteit of achter de schermen.

Zij ontvangen van Annick Giesberts en Lenny Janssen een klein presentje. Het gaat natuurlijk vooral om de gezelligheid. Leuk om elkaar te ontmoeten!

En natuurlijk is ook iedere andere vrouw welkom!

Sluit je aan voor een gezellige middag en leer nieuwe vrouwen kennen! Kom ook borrelen in Arnhem bij Njoy Café, Bovenbeekstraat 5. De borrel begint om 15.00 uur en we zien wel wanneer we met de laatste dames de borrel afronden.

Iedere laatste zondag van de maand organiseert Poink een borrel voor vrouwen-die-op-vrouwen-vallen. Afwisselend in Arnhem en Nijmegen. Poink organiseert activiteiten voor en door vrouwen-die-op-vrouwen-vallen (25+, LGBT+) in Arnhem-Nijmegen.

Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Kom je voor het eerst en wil je eerst even een mailtje sturen? Dat kan altijd via borrelpoink@gmail.com. De mail komt terecht bij Lenny of Silvie.

We vinden het leuk als nieuwe vrouwen aanhaken en zullen je graag verwelkomen!

Wanneer: Zondag 26 januari 2020 om 15.00 uur
Waar: Njoy Café, Bovenbeekstraat 5, Arnhem
Kosten: Geen, drankjes voor eigen rekening
Aanmelden: Niet nodig, mag wel via borrelpoink@gmail.com

Kijk ook eens op onze Facebookpagina.