Biodanza met Poink – Zondag 5 april 2020

      Reacties uitgeschakeld voor Biodanza met Poink – Zondag 5 april 2020

Zondagmiddag 5 april 2020 organiseert Poink opnieuw een biodanza workshop, dit keer in Arnhem.

Biodanza docente Kim van der Klis geeft een speciale biodanza workshop. Vanaf 14:00 staat de thee klaar. Om 14:30 start de workshop. Locatie is buurthuis ’t Huukske, Mauritsstraat 22 in Arnhem.

Samen gaan we het plezier van bewegen op muziek ervaren. Middels het dansen ontstaat er vreugde en contact. In biodanza maak je contact met jezelf en met de ander maar dan zonder woorden. We zijn als mensen gewend om veel te praten, elkaar te leren kennen door elkaar verhalen te vertellen over wat we doen, waar we wonen, wat onze hobby’s zijn, hoe onze vakantie was etc. In biodanza maak je contact op een ander niveau. Zo kan er een verbinding ontstaan vanuit intuïtie, samen bewegen en gevoel. Het eerste deel van de workshop is actief met veel ritme en vitaliteit. Het tweede deel gaat over in rust en vertraging om te ontspannen en de energie in balans te brengen.

Goed om te weten: biodanza is voor iedereen! Ook als je van jezelf vindt dat je niet goed kunt dansen, geen pasjes kunt onthouden, geen ritme gevoel hebt, geen goede conditie hebt etc. Want dat is allemaal niet belangrijk bij biodanza. Je danst je eigen unieke dans en er bestaat geen ‘goed’ of ‘fout’.

Deze workshop wordt georganiseerd door Suzanne en Lenny van Poink en Kim van Biodanza Arnhem

Wanneer: Zondag 5 april 2020
Tijd: Inloop vanaf 14:00, Workshop 14:30 tot 16:00/16:30 uur
Locatie: ’t Huukske, Mauritsstraat 22, Arnhem
Kosten: 15 euro per persoon inclusief Poink euro
Aanmelden: biodanzapoink@gmail.com

De workshop kan doorgaan bij minstens 20 personen. Er geldt een maximum van 26 personen.

www.biodanzametkim.nl

Poink organiseert activiteiten om elkaar ongedwongen te ontmoeten in Arnhem en Nijmegen. Voor lesbische (LBTQ+) vrouwen.

Kijk ook op onze Facebookpagina.