Roze sinterkerst – zaterdag 15 december 2018 VOL

      Reacties uitgeschakeld voor Roze sinterkerst – zaterdag 15 december 2018 VOL

Het feest van gezellig samen zijn kan ook dit jaar natuurlijk niet aan Poink voorbijgaan! Daarom gaan we dit vieren op zaterdagavond 15 december vanaf 19.00 uur onder het genot van lekkere hapjes en drankjes.

Heb je nog wat leuke en/of gekke dingen thuis liggen waarvan je denkt, daar kan ik een andere LBT-dame zeker een plezier mee doen.. pak het in en neem het mee! Aan de hand van dobbelen worden de cadeautjes geopend, geruild, doorgegeven enzovoort. De dobbelsteen bepaalt, maar je gaat zeker naar huis met een onverwacht cadeautje!

De kosten bedragen 5,- p.p. Hiervoor krijg je de hele avond hapjes. Drankjes zijn voor eigen rekening.
Het aantal deelnemers voor deze activiteit is beperkt. Het is daarom noodzakelijk dat je je aanmeldt. Dat kan via SinterKerstpoink@gmail.com. Na aanmelding ontvang je alle details per e-mail.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Silvie en Seline

Datum: zaterdagavond 15 december 2018
Tijd: Inloop vanaf 18.30 uur, start om 19.00 uur
Plaats: Marcus-Antonius in Nijmegen (St. Anthoniusplaats 15)
Kosten: 5 euro, inclusief hapjes. Drankjes zijn voor eigen rekening
Aanmelden: SinterKerstpoink@gmail.com

Het leuke van Poink is dat er altijd nieuwe vrouwen op af komen en dat vaak vrouwen alleen komen. Dat weet iedereen die voor het eerst kwam, dus er is altijd een heel open sfeer. Poink organiseert activiteiten voor lesbische vrouwen vanaf 25 jaar in de omgeving Arnhem/Nijmegen.