Lasergamen – zondag 28 oktober 2018

      Reacties uitgeschakeld voor Lasergamen – zondag 28 oktober 2018

De spanning stijgt, de adrenaline giert door je lichaam. Je stormt het speelveld op. Snel zoek je een strategisch hoekje. Het is donker. Je hoort voetstappen dichterbij komen. Je richt en schiet…RAAK! Yes! Nu krijg je de smaak te pakken. Je sluipt als een panter door het veld. Voorzichtig kijk je om een hoekje. Is de kust veilig? Niemand. Je snelt langs de muur, maar ineens word je onder vuur genomen…RAAK! #@*&@#! Schielijk zoek je een veilige plek om even op adem te komen, maar niet voor lang! Nog zoveel dames om op te jagen…

Wil jij ook zo´n spannende tijd beleven, ga dan op zondag 28 oktober met Poink mee lasergamen!

We gaan naar LaserQuest in Nijmegen, waar naast een spannende ronde lasergamen ook nog LaserSquash op het programma staat. Een middag met leuke en spannende activiteiten én met tijd voor gezelligheid samen met andere lesbische vrouwen! Wil je hier graag bij zijn? Meld je dan snel aan via poinklasergamen@gmail.com. In verband met de reservering bij LaserQuest is het van belang dat je dit doet vóór 21 oktober!

Ga je na afloop van het jachtpotje ook gezellig mee borrelen bij de Poink Borrel in Marcus-Antonius in Nijmegen? Kunnen we de kennismaking wat vriendelijker voortzetten.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Claudia.

Wanneer: zondag 28 oktober 2018
Hoe laat: 14.00 uur tot ongeveer 15.30 uur
Waar: LaserQuest Nijmegen, Ziekerstraat 3, Nijmegen
Kosten: € 11,-
Aanmelden: Poinklasergamen@gmail.com, graag voor 21 oktober 2018 in verband met reservering