Klimmen – zondag 29 juli

      Reacties uitgeschakeld voor Klimmen – zondag 29 juli

Hou je van puzzelen met je lijf? Lijkt het je leuk om samen met andere vrouwen in een klimhal te leren klimmen? Het maakt niet uit of je al ervaring hebt of het gewoon een keer wilt proberen – iedereen is welkom om aan te haken. Het gaat om de gezelligheid.

Goed om te weten is dat we maximaal 4,5 meter de hoogte in gaan. We gaan namelijk boulderen. Boulderen is oplossingsgericht klimmen op minder grote hoogte met valmatten in plaats van touwen voor de veiligheid. Je kan solo klimmen, maar het zoeken van de oplossing voor het klimprobleem kan ook een mooie teambezigheid zijn! Boulderen is eigenlijk puzzelen met je lijf: hoe kom jij van steen naar steen naar het einde van de route, ook wel boulderprobleem genaamd. Het oplossen van het probleem, oftewel het toppen van de boulder, is het doel.

We krijgen vooraf een instructie van een gecertificeerde instructeur. We gaan in totaal anderhalf uur boulderen onder begeleiding.

Het tijdstip kunnen we in de loop van juli precies laten weten. Dat zal afhangen van de reservering die we gaan doen bij Rijnboulder. We willen iedereen die interesse heeft vragen om vóór 2 juli te mailen en als je besluit om mee te gaan ook vooraf te betalen. Alleen dan kunnen wij de reservering plaatsen bij Rijnboulder. We kunnen klimmen met maximaal 9 vrouwen. Wie het eerst komt…

We zullen in ieder geval na afloop vanaf 15:00 aan kunnen sluiten bij de Poink borrel in Arnhem voor wie dat wil.

Wil jij al klimmend en zoekend andere lesbische vrouwen ontmoeten? Ga jij deze sportieve uitdaging aan? Heb je dit nog nooit gedaan? Geen probleem, iedereen kan meedoen.

In verband met reserveringen werken we met betaling vooraf. Let op: de aanmelddatum ligt vroeg dit keer. Dit is ook in verband met reserveren. We willen zeker weten dat we op die dag én rond dat tijdstip kunnen klimmen mét instructeur. Doe je mee?

Let op: meld je aan voor 2 juli.
Er kunnen max. 9 vrouwen meedoen.
Kosten deelname zijn 16 euro (15 euro klimmen, 1 euro voor Poink), gebruik van klimschoenen inbegrepen.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Esther.

Wanneer: Zondag 29 juli 2018, ergens tussen 11 en 14:30 (nog nader te bepalen)
Waar: Rijnboulder, Rijnhal Arnhem
Kosten: 15 euro pp voor het klimmen, 1 euro pp voor Poink (vooraf te betalen)
Aanmelden: boulderenmetpoink@gmail.com
Uiterste aanmelddatum: Graag uiterlijk maandag 2 juli 2018