Flamenco workshop- zondag 19 augustus

      Reacties uitgeschakeld voor Flamenco workshop- zondag 19 augustus

Helaas kan deze workshop op deze datum niet doorgaan. We gaan een nieuwe datum plannen. Als je een mailtje stuurt naar het mailadres, houden we je op de hoogte van de nieuwe datum.

Al dansend andere lesbische vrouwen ontmoeten? Poink organiseert een Flamenco workshop voor vrouwen die van vrouwen houden.

Wanneer: zondag 19 augustus 2018
Tijd: verzamelen 13:30, workshop 14 tot 15
Waar: Academia Estrella, Arnhem
Kosten: minimaal 6 euro, maximaal 11 euro per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers.
Aanmelden: poinkflamenco@gmail.com
Deadline aanmelden: graag uiterlijk vrijdag 10 augustus 2018

De flamenco is een zeer expressieve dansvorm die vooral zijn roots heeft in Spanje maar ook in tal van andere landen zoals India en enkele Arabische culturen.

We dansen bij Academia Estrella in Arnhem met docente Jacky Westerhof. In 60 minuten maken we kennis met flamencodans. Denk daarbij aan voetenwerk, ritmes klappen en danspassen die in een kring of tegenover elkaar worden uitgevoerd.

Om nog meer plezier uit de workshop te halen is het leuk om schoenen of laarzen met een stevige blokhak mee te nemen (i.v.m. het voetenwerk), verder een lange, wijde rok. Gratis leenrokken behoren tot de mogelijkheden, maar het aantal is beperkt.

Minimaal 8 deelnemers zijn nodig om de workshop door te laten gaan. Er kunnen maximaal 16 deelnemers mee doen. De prijs die ieder betaalt is afhankelijk van het aantal deelnemers. Na de deadline van 10 augustus horen alle deelnemers wat de prijs geworden is: tussen de 6 en 11 euro.

13.30 verzamelen Academia Estrella
14.00 – 15.00 dansworkshop
15.00 – 15.30 drankje en praatje bij Estrella
15.30 vertrek naar cafe Atlanta
16.00 borrelen café Atlanta

Deze Poink activiteit wordt georganiseerd door Olga en Ellen.