Brainstormen – zondag 13 januari

      Reacties uitgeschakeld voor Brainstormen – zondag 13 januari

Wil je samen nieuwe activiteiten bedenken voor en door lesbische vrouwen, regio Arnhem-Nijmegen? Ideeën delen met elkaar? De Poink-agenda vullen met mooie en diverse activiteiten? Kom ook naar de brainstorm en doe mee!

Samen met Poink kan iedereen een activiteit bedenken en uitvoeren. Om hier een extra impuls aan te geven organiseert Poink brainstorms. We bedenken nieuwe activiteiten en kijken samen naar wie, wat, waar en wanneer. We reiken tips aan en wisselen ervaringen uit. De brainstorm is bedoeld voor iedereen die een leuk idee heeft en/of graag iets organiseert.

Heb je dus een goed idee voor een activiteit en schuif je graag aan? Wil je via een brainstormtechniek jouw leukste idee ontdekken? Wil je ook een keer (samen met iemand) een activiteit organiseren? Wil je tips en ideeën uitwisselen met anderen hierover? Ben je benieuwd hoe het in zijn werk gaat als je iets wilt organiseren?

We starten om 11.00 uur, lunchen samen en sluiten om 15.00 uur af. Er zijn geen kosten aan de brainstorm verbonden. De lunch krijg je van Poink.

Meld je aan voor de brainstorm via: poinkbrainstorm@gmail.com.

Tot dan!

Deze activiteit wordt georganiseerd door Lenny en Silvie.

Wanneer: Zondag 13 januari 2019 van 11.00 tot 15.00 uur
Waar: Arnhem, locatiegegevens volgen na aanmelding
Kosten: Geen. Poink biedt je een lunch aan
Aanmelden: poinkbrainstorm@gmail.com
Uiterste aanmelddatum: Graag uiterlijk zondag 6 januari 2019