Poink gaat borrelen in Arnhem – 30 april

      Reacties uitgeschakeld voor Poink gaat borrelen in Arnhem – 30 april

drankjesKom op zondag 30 april weer gezellig borrelen! De Poink borrel vindt elke maand plaats op de laatste zondag van de maand. In de even maanden in Arnhem (Café Njoy), en in de oneven maand in Nijmegen (Mets).

In april is de borrel in Arnhem

De borrel begint altijd om 15.00 uur en zien we wel wanneer de laatste dame het pand verlaat. Je hoeft je niet aan te melden van tevoren. Kom gewoon spontaan langs en sluit je aan voor een gezellige namiddag met een heleboel leuke vrouwen.

Wie voor het eerst komt óf alleen komt: gastvrouw Lies heet je graag welkom en maakt gerust even een praatje met je of stelt je voor aan andere borrelaars.

Locatie: Njoy, Arnhem
Datum en tijd: zondag 30 april vanaf 15.00 uur
Kosten: gratis, drankjes voor eigen rekening
Aanmelden: is niet nodig!